Documenten uploaden

Als je de rechten ‘documentbeheer’ of ‘documentbeheer lite’ hebt gekregen, kun je documenten uploaden naar je dossier.

Documenten toevoegen doe je als volgt:

1. Selecteer de optie ‘documenten’ in de grijze horizontale balk. In het paneel aan de linkerkant zie je een lijst met bestaande mappen.

2. Voeg bestanden toe door op de groene knop rechtsonder met het label ‘bestanden uploaden’ te drukken.

3. Je kunt ook documenten direct naar een map e-mailen: het e-mailadres van elke (sub)map vind je in het lichtblauwe vak boven ‘verantwoordelijkheden en instructies’ in elke map. Het e-mailadres van elke map begint met een nummer en eindigt op @app.legionelladossier.com.

Het is ook mogelijk om submappen binnen een map aan te maken: dit doe je door op de map te klikken en vervolgens linksboven op de groene knop ‘nieuwe submap aanmaken’ te drukken.