Een sensor verbinden

Om temperatuurmetingen te doen, verbind je de sensor met de app op je telefoon of tablet.

Volg deze stappen om te beginnen:

1. Schud de sensor kort totdat het blauwe lampje begint te knipperen. Dit geeft aan dat de sensor klaar is om verbinding te maken.

2. Open de app op je apparaat. Tik op het menu linksboven en kies de optie ‘sensor verbinden’. Je ziet nu een lijst met alle beschikbare thermometers, vergezeld van afbeeldingen.

3. Selecteer de sensor die je wilt verbinden en tik op de roze knop ‘zoeken’. Je sensor zou nu zichtbaar moeten zijn in de lijst.

4. Tik op ‘verbinden’. Zodra de sensor succesvol is verbonden, zal het blauwe lampje langzamer gaan knipperen. Als je problemen ondervindt, kun je op zoek gaan naar mogelijke oplossingen.