1. Helpcentrum
  2. Dashboard & rapportages

Hoe kan ik open taken bekijken?

Je kunt de taken die nog moeten worden uitgevoerd direct zien zodra je inlogt in de app.

In de webomgeving kun je openstaande taken bekijken via het locatie-dashboard:

1. Ga naar app.legionelladossier.com.

2. Log in.

3. Kies je locatie.

4. Klik op ‘locatie-dashboard’ in de grijze horizontale balk. Je ziet nu een lijst met de verschillende soorten taken (spoelen, meten, testen). Voor elk type taak wordt aangegeven hoeveel taken er zijn en hoeveel daarvan al zijn uitgevoerd.

5. Klik op de knop ‘details’ rechts van de taak voor een gedetailleerd overzicht van alle open taken.