Hoe schakel ik e-mailmeldingen uit?

Je kunt meldingen uitschakelen in de webomgeving.

1. Ga naar app.legionelladossier.com.

2. Log in.

3. Klik op je naam in de blauwe balk rechtsboven en selecteer ‘Mijn account’, je ziet nu je profiel.

4. Kies ‘profiel wijzigen’ in de zijbalk aan de linkerkant.

5. Klik op het uitklapmenu onder de vraag ‘Wanneer e-mailmeldingen over taken versturen’.

6. Kies ‘selecteer waarde’.

7. Klik op de blauwe knop ‘bijwerken’ om de wijziging op te slaan.

Je kunt ook andere meldingsinstellingen wijzigen. Zo kun je ervoor kiezen om alle taakmeldingen in één e-mail te bundelen. Je kunt e-mails ook groeperen per klant of locatie. Kies je voorkeur door te klikken op ‘e-mails met taken groeperen’.