Taken toewijzen via instellingen

Het is mogelijk om één taak aan meerdere gebruikers toe te wijzen. Als je op deze manier een gebruiker toevoegt, worden de taken direct eenmalig aan hen toegewezen.

Via taakinstellingen:

1. Selecteer ‘taakinstellingen’ in de grijze horizontale balk. In een uitklapmenu worden alle preventietaken getoond die voor jouw locatie zijn geselecteerd. Hier kun je zien welke taken zijn ingeschakeld of uitgeschakeld voor je locatie. Je kunt alleen taken toewijzen die zijn ingeschakeld.

2. Klik op de taak die je wilt gebruiken. Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina met meer details over de taak. Op deze pagina kun je taken in- of uitschakelen door te klikken op de oranje knop ‘uitschakelen’ of de roze knop ‘inschakelen’ in het groene of roze vak aan de linkerkant van de pagina.

3. Je kunt de dag van de week kiezen waarop je de taak wilt laten uitvoeren en de eerste gebruiker selecteren die verantwoordelijk is voor de taak, evenals een vacaturebeheerder. De eerste gebruiker is de hoofdverantwoordelijke voor de taak en ontvangt de taak automatisch in zijn of haar overzicht. Het is ook mogelijk om extra informatie toe te voegen, zoals deurcodes voor het openen van afgesloten ruimtes.

Als je op deze manier taken toewijst, verschijnen ze pas in het overzicht van de gebruiker in de volgende ronde. Vanaf dat moment zullen ze deze taak elke keer toegewezen krijgen. Als je wilt dat de wijziging direct van kracht is, volg je de bovenstaande stappen en maak je de wijziging via het locatie-dashboard.