Tijdelijke waterpunten toevoegen of verwijderen

Is er een tijdelijk waterpunt toegevoegd of verwijderd? Je kunt deze wijzigingen doorvoeren via de optie ‘vacaturebeheer’

Nieuwe waterpunten toevoegen

1.Klik op de groene knop rechtsboven met de tekst ‘nieuwe vacanties melden’.

2. Er opent een nieuw venster waar je een beschrijving van de kamer en het waterpunt kunt toevoegen.

Waterpunten verwijderen

1. Klik op de rode knop met de prullenbak rechts van de naam van het waterpunt.

2. Bestaande waterpunten kunnen als vacant worden gemeld door het vakje links van hen aan te vinken. Deze kamers verschijnen dan in het vacatureoverzicht onder de subkop ‘waterpunten en apparaten’.

3. Nadat je de waterpunten hebt aangevinkt, klik je op ‘vacature melden’ rechtsonder. Als je deze laatste stap niet uitvoert, wordt de vacature niet gemeld.