De thermometer verbindt niet

Het kan voorkomen dat de thermometer niet meteen verbinding maakt met de app. De beste oplossing is om de app geforceerd af te sluiten en de Bluetooth-verbinding te verbreken

Er zijn kleine verschillen in hoe dit werkt op een Android- of Apple-apparaat:

Android

1. Ga naar ‘instellingen’ en kies de optie ‘apps’ of ‘toepassingsbeheer’. Je ziet nu een lijst van alle recent geopende apps.

2. Tik op de LD Control-app en kies de optie ‘forceren stoppen’.

3. Ga naar de ‘bluetooth-instellingen’ en selecteer ‘gekoppelde apparaten’. Selecteer de probe door op het tandwiel te klikken.

4. Kies de optie ‘vergeten’.

5. Open de app opnieuw en probeer de probe te verbinden.

Apple

1. Tik snel twee keer op de homeknop (de knop in het midden onderaan het scherm). Je ziet nu pictogrammen van alle apps die je open hebt staan. Heb je een nieuwer apparaat zonder homeknop, veeg dan vanaf de onderkant van je scherm omhoog en houd je vinger even vast op het scherm.

2. Veeg het LD Control-pictogram omhoog om de app te sluiten.

3. Ga naar de bluetooth-instellingen en klik op ‘verbonden apparaten’.

4. Selecteer je probe door op de cirkel met het uitroepteken te klikken.

5. Kies ‘vergeten’.

6. Open de app opnieuw en probeer de probe te verbinden.

Als je de app opnieuw opent en probeert de thermometer te verbinden, zou het moeten werken. Als dit niet het geval is, kan er een probleem zijn met je thermometer.