De volgorde van taken aanpassen

Taken voor elke locatie zijn gerangschikt per verdieping en kamer. Als je een andere volgorde wilt, bijvoorbeeld beginnen op de bovenste verdieping en naar beneden werken in plaats van andersom, kun je de volgorde aanpassen.

Let op: je kunt de taakvolgorde alleen aanpassen via je computer, niet via een telefoon of tablet.

1. Log in op de pagina app.legionelladossier.com. Je gebruikersnaam en wachtwoord zijn hetzelfde als wanneer je inlogt op de app op je telefoon.

2. Kies je locatie en selecteer ‘volgorde’ in de grijze horizontale balk bovenaan de pagina, kies vervolgens ‘volgorde’ in het menu aan de linkerkant. Je kunt nu al je taken bekijken.

3. Om alle taken tegelijk te veranderen, klik op ‘selecteer alles’. Aan de rechterkant verschijnen de verdiepingen van de door jou geselecteerde locatie. Je kunt hun volgorde veranderen door de elementen naar een andere positie te slepen. Dit doe je door je muis boven de drie stippen links van elk element te bewegen.

4. Wanneer je muiscursor verandert in een kruis, kun je een element aanklikken en verslepen terwijl je de muisknop ingedrukt houdt. Laat los om het element op zijn nieuwe plek te plaatsen.

Je kunt ook de volgorde van kamers op een verdieping veranderen. Dit doe je door op de pijl aan de rechterkant van de balk van de verdieping te klikken en de kamers te verslepen door op de drie stippen links van de kamer te klikken.