Hoe wijzig ik mijn profiel?

Je kunt je naam, contactgegevens of instellingen eenvoudig aanpassen in de webomgeving.

1. Ga naar app.legionelladossier.com.

2. Log in.

3. Klik op je naam in de blauwe balk rechtsboven en selecteer ‘Mijn account’, je ziet nu je huidige profiel.

4. Selecteer ‘profiel wijzigen’ in de zijbalk links.

Nu kun je je naam of telefoonnummer aanpassen. Je kunt ook instellen wanneer en hoe vaak je meldingen over je taken wilt ontvangen.

Je kunt je wachtwoord wijzigen door in de linker zijbalk op ‘wachtwoord wijzigen’ te klikken.