Meetresultaten online bekijken

Je kunt de resultaten van metingen direct als een grafiek bekijken

1. Ga naar het ‘locatie dashboard’ door erop te klikken.

2. Selecteer de blauwe knop met het label ‘details’ of kies de optie ‘resultaten’ er direct boven. Hier krijg je een overzicht te zien van zowel de taken die al zijn voltooid als de taken die nog openstaan.

3. Klik op de optie ‘grafiek’ naast een voltooide taak om een duidelijke visuele weergave van het temperatuurverloop tijdens de meting te bekijken.