Vacatures melden in de app

Je kunt vacatures direct via de app melden

1. Zolang er nog openstaande spoeltaken zijn, zie je een oranje balk onderaan het scherm met de tekst ‘vacatures melden’.

2. Tik op deze balk en je wordt gevraagd een beschrijving van de kamer in te vullen.

3. Tik op ‘volgende’. De app vraagt of er één waterpunt is of een hele kamer. Nadat je dit hebt ingevuld, moet je het type waterpunt specificeren en aangeven of het warm of koud water is.

4. Wanneer je deze vragen hebt beantwoord, wordt de vacature gemeld.